Slette et arbeidsområde
Å slette et arbeidsområde er en permanent handling. Les videre for å forstå hvordan du sletter et arbeidsområde og hva som skjer etterpå.
Når et arbeidsområde er slettet:
Denne handlingen er permanent.
Alt innholdet i arbeidsområdet slettes. Du får ikke tilgang til innholdet ditt – ikke engang dine Privat-sider. Det kan være lurt å Eksporter data du ønsker å beholde før du sletter arbeidsområdet.
Det slettede arbeidsområdet blir utilgjengelig for alle. Det betyr at alle brukere som tidligere var i arbeidsområdet, ikke lenger har tilgang til arbeidsområdet eller noe av innholdet.
Du blir returnert til et annet arbeidsområde du tilhører, eller til registreringssiden for Notion hvis du ikke tilhører noen andre.
Å slette et arbeidsområde avbryter ikke et abonnement. For å si opp abonnementet ditt, Nedgrader Abonnement før du sletter.
Slik sletter du et arbeidsområde:
Gå til
Innstillingeri sidestolpen.Under
Arbeidsområde, velgGeneral.Rull ned til
Fareområdeog velgSlett hele arbeidsområdet. Du blir bedt om å skrive inn navnet på arbeidsområdet ditt for å bekrefte at du vil fortsette.

